Eleven Australia

Lieve

25/5/2021

AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

the story

Het verhaal van ELEVEN Australia begon bij de Miracle Hair Treatment. ELEVEN Australia is een nieuwe benadering voor het verzorgen van haar en huid. Wat in 2011 begon met de lancering van een product is inmiddels geëvolueerd naar een volwaardig gamma. ELEVEN is Australisch. Simpel. Doeltreffend.  

De creative directors van ELEVEN Australia zijn iconen in de haircare-industrie. Joey Scandizzo werd drie keer op rij Australian Hairdresser van het jaar. Andrew O’Toole won de prijs als beste Australische fotograaf en is gekend voor zijn vele editorials in magazines wereldwijd. Beide (h)erkenden de nood aan een haarverzorgingsgamma dat makkelijk te begrijpen was voor zowel de consument als de kapper. Samen ontwikkelden Andrew & Joey ELEVEN Australia een eenvoudig, efficiënt & doeltreffend gamma dat de Australische way of life perfect weet te vatten.

Vanaf het moment dat Eleven Australia op de Belgische markt ging gelanceerd worden, sprongen wij onmiddellijk op de kar om met dit merk een samenwerking aan te gaan. Hun visie sluit ongelofelijk goed aan bij de onze! Ook hun collecties zijn steeds weer een pareltje voor het oog en tonen veel diversiteit en eigenzinnigheid.

Sinds 2021 lanceerden ze ook Eleven Australia liquid colour en ook hier zijn wij grote fan van! In de toekomst gaat er nog een volwaardige permanente kleuringlijn bijkomen en we kunnen al niet meer wachten om deze uit te testen.

Aangezien Boss Lady Lieve in het verleden al werkte als Educator voor verschillende grote merken gaat zij in de toekomst mee haar schouders zetten onder de educatie van Eleven Australia. En zullen wij (en dus ook jullie) weer steeds de eerste zijn om al het nieuws te ontdekken en uit te testen.

Eleven Australia ❤

Gebroeders Vandeveldestraat 24/001
9000 Gent, België
Tel: 09/22.44.120
Dinsdag-vrijdag: 9u30-18u30
Zaterdag: 9u30-16u30
Gesloten op zondag en maandag.
btw nr 0887 764 784

website geknipt en gekleurd door Doublegum