Optimalisatie Prijzen

Lieve

25/5/2021

Het was een pittig jaar voor Cut,paste&paint 🙃

Niet alleen door het vertrek van vaste waarden in ons team zoals Gaia (die voor een carrière switch is gegaan) en Lisa ( die om medische redenen ons team moest verlaten) maar ook de zoektocht naar nieuwe like minded teamleden ( die we met Chinouk en Chloë gevonden hebben 🥳)

Bosslady lieve haar gezondheid blijft ook met ups maar vooral veel downs gaan, waardoor educatie van nieuwe juniors voor dit schooljaar on hold worden gezet om zich volop te kunnen concentreren op de opleiding van onze nieuwe teamleden. Want ieder salon heeft zijn stijl, werkwijzen en specialiteiten. En het vraagt de nodige inspanningen om deze waarden en kennis te delen met het team.

De energiecrisis zorgde dit jaar toch ook voor een serieuze donderslag bij heldere hemel.

Plots gingen alle prijzen extreem de hoogte in ( niet alleen energie, maar ook al onze grondstoffen, loonkost enz ging met bijna 30% de hoogte in)

Jaarlijks doen wij een correctie op onze prijzen voor de 'normale' inflatie, maar rekende deze enorme stijging niet door aan onze klanten. Omdat we toen ook nog niet direct een beeld er van hadden hoe lang dit ging duren en hoe hoog de kosten gingen op lopen.

De accountant die al sinds de start van Cpp altijd zo goed mijn admin dossier beheerde heeft het kantoor 2 jaar geleden verlaten, en ik werd de afgelopen 2 jaar redelijk verwaarloosd en aan mijn lot over gelaten.

Maar als we nu merken dat we er financieel zelf niet meer aan uit kunnen en dus er zelf ons broek aan scheuren, is de maat vol.

Ik schakelde recent over van accountant bureau en we zijn samen op zoek gegaan naar opnieuw democratische prijzen.
( betaalbaar voor de klant maar ook haalbaar voor ons)

We zijn met ons team een zelfsturende organisatie wat wil zeggen dat er geen manager aanwezig is en iedereen een gedeelde verantwoordelijkheid draagt.

Maar als de kat van huis is...

Uit onderzoek bleek nu dat in het verleden er best wel veel 'voordeel tariefjes' werden gerekend aan klanten die al heel lang komen.

Highlight die gerekend worden als een gewone kleuring, Studententarief wanneer de klant toch al lang +25 jaar is, enorm veel enkel Haircut zonder drogen...

Gender neutraal wil niet zeggen 'goedkoper voor ons allemaal' 🤪

Tuurlijk zijn wij heel blij met onze vaste klanten die ons al jarenlang hondstrouw zijn! Maar als jullie nog lang bij ons willen blijven komen en genieten van onze service gaat deze vanaf nu ook echt wel correct aangerekend moeten worden. 

Als blijkt dat dit plots een verschil is op je eindtotaal van 20 a 30€...

Dan heb je al jaren eigenlijk van een serieus voordeeltarief genoten... We gaan dit niet met terugwerkende kracht corrigeren!!

Maar ik hoop wel op jullie begrip voor deze rechtzetting🙏

❗❗Onze nieuwe Prijzen gaan in vanaf 1 oktober 2023 ❗❗

Na de aanpassing van onze annulatie voorwaarden een tijdje geleden en nu de optimalisatie van onze tarieven hoop ik weer te kunnen over gaan tot de orde van de dag, namelijk Creativiteit 🎨✂

Ik ben al volop bezig om Chinouk en Chloë klaar te stomen als dreadlock experts en met extra snittrainingen. Binnenkort komen er nog extra extension en kleur trainingen aan. Op regelmatige basis gaan we hiervoor dus ook weer modellen nodig hebben. Hou onze socials zeker in de gaten hiervoor!


Gebroeders Vandeveldestraat 24/001
9000 Gent, België
Tel: 09/22.44.120
Dinsdag-vrijdag: 9u30-18u30
Zaterdag: 9u30-16u30
Gesloten op zondag en maandag.
btw nr 0887 764 784

website geknipt en gekleurd door Doublegum