Ready for the 'No Poo' method?

Lieve

25/5/2021

Detox your hair or locks

Met de Raw Roots Deep Cleansing kit krijg je twee top producten om je haar een deftige detox te geven.

*Door de tijd krijg je in je haarschubben of in de binnenkant van je dreadlocks een opeenstapeling van vuil, onzuiverheden en product restanten. Doe daarom om de 3 a 4 maanden een deep cleansing kuur en voel je weer zo fris als een hoentje.

*The Cleansing Bomb is gemaakt van organische extracten die helpen om het vuil en residu van producten te verwijderen EN zit ook nog eens boordevol met essentiële oliën zoals rozemarijn en tea tree dat helpt tegen schilfertjes en geïrriteerde hoofdhuid.

*The ACV Rinse is gemaakt uit pure appel cider azijn. Maak je geen zorgen over de azijn geur! Deze verdwijnt eens je haar droog is. De appelciderazijn helpt de ph waarde te herstellen en de haarschubben te sluiten.

TIP: Neem je liever geen risico? Voeg dan wat van je lievelings essentiële olie toe voor de geur ❤

Detox your hair!

Hoe te gebruiken?

Stap 1: The Cleansing Bomb

*Vul een badje of lage grote kom met warm water en laat de cleansing bomb er in oplossen. Neem een kom die zeker groot genoeg is om al je haren of locks in onder te dompelen. Zorg dat het papje goed gemengd en klontervrij is.

*Doop je haren (of locks) volledig onder in het sopje en laat dit 5 minuten inwerken.

TIP: Hoe doe je dit praktisch? Hopelijk heb je geen piepkleine badkamer! Je kan bv. je kom in je douchecabine zetten, een handdoek op de rand van je douche leggen om je nek goed te ondersteunen en je op de grond voor je douche leggen, met je haren in je douchcabine en in de kom. 5 minuten chillen nu 😁

*Wring na 5 minuten alles goed uit en spoel heel goed na.

Stap 2: the ACV rinse

*Ledig de kom en spoel ze even uit. Giet het hele flesje ACV rinse in de kom.

*Als je geur wil toevoegen kan je bv. 10 druppels tea tree + 20 druppels rozemarijn en/of 20 druppels lavendel toevoegen. Vul de rest van de kom aan met lekker warm water.

*Laat je haren er 3 a 5 minuten in weken.

*Goed uitspoelen en klaar!

TIP: Zeer goed voor mensen die kampen met heel vettig haar of schilfers. Minder goed voor gekleurd haar aangezien de detox je haar echt gaat strippen van alle onzuiverheden, dus ook je kleur. Wel weer ideaal als je een DIY kleurblunder beging en die kleur er asap wat uit wil 🤣

Te koop in onze webshop natuurlijk!

Gebroeders Vandeveldestraat 24/001
9000 Gent, België
Tel: 09/22.44.120
Dinsdag-vrijdag: 9u30-18u30
Zaterdag: 9u30-16u30
Gesloten op zondag en maandag.
btw nr 0887 764 784

website geknipt en gekleurd door Doublegum